Gå til innholdet

Kvalitet

Pledd kan være laget av ulike materialer og ha forskjellige egenskaper. Her er en utredning om ulike pledd kvaliteter:

  1. Ullpledd: Ull er et naturlig materiale som er slitesterkt og varmt. Ullpledd er ideelle for kalde klima, og de gir god isolasjon. Ullpledd kan også være allergivennlige og miljøvennlige, da ull er et fornybart materiale. Ulempene med ullpledd er at de kan være litt grove og kløende på huden.

  2. Bomullspledd: Bomull er et mykt materiale som puster godt, og bomullspledd er derfor komfortable å bruke. Bomullspledd kan også være allergivennlige og er lette å vaske og vedlikeholde. Ulempen med bomullspledd er at de ikke er så varme som ullpledd.

  3. Fleecepledd: Fleece er et syntetisk materiale som er mykt og behagelig på huden. Fleecepledd er lette og varme, og de kan være gode for å holde varmen i tempererte klimaer. Fleecepledd kan være allergivennlige og er lette å vaske og vedlikeholde. Ulempen med fleecepledd er at de ikke er like slitesterke som ullpledd.

  4. Dunpledd: Dunpledd er laget av dunfjær, og de gir en lett og luftig følelse. Dunpledd er gode for å holde varmen, og de kan være allergivennlige og miljøvennlige. Ulempene med dunpledd er at de kan være dyre og vanskelige å vedlikeholde.

  5. Mohairpledd: Mohair er et materiale som kommer fra geiteull, og mohairpledd er kjent for å være myke og glansfulle. Mohairpledd er varme og slitesterke, og de kan også være allergivennlige. Ulempene med mohairpledd er at de kan være dyre og at de kan være litt glatte å holde på.

  6. Silkepledd: Silke er et mykt og luksuriøst materiale som er glatt på huden. Silkepledd er lette og kjølige, og de kan være allergivennlige. Ulempene med silkepledd er at de kan være dyre og vanskelige å vedlikeholde.

  7. Akrylpledd: Akryl er et syntetisk materiale som er mykt og varmt. Akrylpledd kan være billigere enn andre typer pledd og er lett å vaske og vedlikeholde. Ulempen med akrylpledd er at de kan være mindre slitesterke enn andre typer pledd.

I tillegg til materialet kan pledd ha forskjellige størrelser, vekt, farger og mønstre. Det er viktig å vurdere hvilken type pledd som passer best for ditt formål og preferanser når du velger et pledd.

Adresse
Pb 332, 1702 Sarpsborg, Torggata 3, 1707 Sarpsborg
Telefon
69133650
E-postadresse
trygve@monstad.as
Foretaksregisteret
929139291
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business