Gå til innholdet

Mako-satin

Mako-satin er en type tekstil som er laget av langfibret bomull. Denne bomullen er kjent som "mako-bomull", og kommer fra Egypt og Sudan. Mako-bomull er en av de fineste og mest holdbare bomullstypene som finnes, og det gir mako-satin et mykt og glatt utseende.

Mako-satin er en vevet tekstil som har en høy tetthet av tråder, vanligvis minst 220 tråder per kvadrattomme. Denne høye tettheten gir mako-satin en jevn, glatt overflate som føles myk og silkeaktig mot huden. I tillegg er mako-satin svært slitesterkt og holder seg godt over tid.

Mako-satin brukes ofte til å lage sengetøy, putetrekk, dynetrekk og andre tekstiler til soverommet. Det er også populært å bruke mako-satin til å lage klær, spesielt kjoler og skjorter, på grunn av stoffets myke og luksuriøse følelse mot huden.

Generelt sett er mako-satin et høykvalitets tekstil som er kjent for sin mykhet, glans og slitestyrke. Det er et populært valg for alle som ønsker å skape en luksuriøs og behagelig følelse i hjemmet eller garderoben sin.

Adresse
Pb 332, 1702 Sarpsborg, Torggata 3, 1707 Sarpsborg
Telefon
69133650
E-postadresse
trygve@monstad.as
Foretaksregisteret
929139291
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business